ACTIONADDICTION IS EEN PRIVE PRAKTIJK GESPECIALISEERD IN ADVIEZEN BIJ VERSLAVINGSPROBLEMATIEK

Onze methode is humanistisch, met een voorkeur voor wetenschappelijk ondersteunde oplossingen die eenvoudig, praktisch en effectief zijn. Onze benadering is globaal, en integreert alle dimensies van het menselijke prisma (organisch en psychisch), zoals het lichamelijke, het geestelijke, het sociale, het emotionele, de wil... Het belangrijkste doel is om de persoon te helpen om uit de onmiddellijke greep van de ziekte te komen en opnieuw vrijheid en kwaliteit van leven te ontdekken. Wij werken in een INTERNATIONAAL netwerk met de beste medische specialisten en de beste therapeuten in de sector. Wij bieden een therapeutische omgeving die de strengste VERTROUWELIJKHEID respecteert.

Conseil Een ruime ervaring op het gebied laat zien dat het praktisch onmogelijk is om er alleen uit te komen. Over het algemeen lopen deze eenzame pogingen uit op herhaaldelijk terugvallen. De eerste stap in het proces van herstel is om een beroep te doen op gespecialiseerde professionals en vertrouwen in hen te stellen.
Dépendance Verslavingen zijn het probleem van deze eeuw geworden. Ze zijn altijd al gestigmatiseerd als een morele zwakte of een sociaal gebrek. Zij wordt gekenmerkt door een verlies van controle over het gebruik van middelen die de stemming veranderen (alcohol, drugs, psychoactieve medicijnen, tabak, voeding enz. ...) en/of dwangmatig gedrag zoals gokken, shoppen, werk, liefdesrelaties, seks, stress enz...
PsychothérapieWetenschappelijk onderzoek op het gebied van verslavingen heeft sinds enkele jaren veel vooruitgang geboekt en nieuwe technieken zijn ontworpen en gebruikt om patiënten te helpen om te herstellen op een duurzame en bevredigende manier, zoals EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing) en EQUITHERAPIE.
Réalisation Black Raccoon Agency